Manşetler

ASUS Computex 2011’de yeni bir tablet tanıtacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Biz ASUS’un Eee Pad Transformer adlı tabletiyle tanışmaya hazırlanırken ASUS önümüzdeki hafta başlayacak Computex 2011 fuarında yeni tabletini tanıtmaya hazırlanıyor. Tayvan merkezli bilgisayar üreticisi Facebook sayfası üzerinden yeni tabletinin neye benzeyeceğine dair ipuçları veren fotoğraf ve bilgiler yayınladı.

Şirketin Facebook sayfasına girenler “Kurallara karşı gelin: telefon mu, tablet mi?” anlamına gelen bir sloganla karşılaşıyor. Sloganın altında ise 30 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Computex 2011’e atıfta bulunuluyor. Bunun yanında ASUS gelecek hafta tanıtmayı planladığı tabletiyle ilgili üç farklı tanıtıcı fotoğrafı da Facebook sayfası üzerinden yayınlayarak merakları daha da alevlendirmeye çalışıyor.

“Telefon mu, tablet mi?” sorusu akıllara daha küçük bir tablet ürününü getiriyor, 5 ile 7 inç arasında ekran boyutuna sahip bir tabletle karşılaşmamız olası. Ayrıca bu üründe mobil genişbant desteği ve belki de entegre VoIP işlevi bulunabilir. Bununla birlikte şirketin Transformer gibi ayırt edici ve dönüştürülebilir formda bir ürünle karşımıza çıkabileceği ihtimalini de göz ardı etmeyelim.

Aşağıda TechInStyle.tv tarafından yayınlanan üç tanıtım fotoğrafını bulabilirsiniz.

İlgili – ASUS (Facebook)
İlgili – TechinStyle.tv

İLGİLİ HABERLER