Eğlence

ASUS AIR3: Hem hoparlör hem de internet radyosu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS AIR internet radyo serisini yeni bir model ile güncelledi. Yeni AIR3 modeli seleflerinden boyut olarak daha büyük ancak bir o kadar da güçlü. Ayrıca bir tane de iPod bağlantı yuvasına sahip. Bu sayede herhangi bir iPod ya da iPod touch’ı bağlayıp çevreye müzik yayını yapabilirsiniz.

RCA ve S-video çıkışlarına sahip olan AIR3 hemen hemen her iPod modelindeki fotoğraf ve videoları gösterme yeteneğine sahip. Aux girişi ile de hem iPod Shuffle hem de Apple dışındaki diğer üreticilerin MP3 çalarlarındaki şarkıları da dinlemeniz mümkün.

ASUS AIR3’ün internet radyosu özelliği ise 802.11g Wi-Fi bağlantısı aracılığıyla sağlanıyor. Cihazın içerisinde daha önceden tanımlanmış 10000 radyo istasyonu var. Cihazın üzerindeki küçük LCD ekran üzerinden radyo istasyonları arasında gezinti yapılabilir. UPnP protokolü aracılığıyla da aynı ağdaki bilgisayar vb. cihazlarda bulunan MP3 ve WMA dosyaları oynatılabilir.

ASUS’un her resmi ürün duyurusunda olduğu gibi bunda da, ürünün fiyatı, ne zaman ya da nerede satışa çıkacağı konusunda bilgi verilmemiş. Ancak mevcut AIR modeli şu anda her ülkede satılabiliyor.

İLGİLİ HABERLER