Teknoloji

ASUS 2012’de üç ile altı milyon arası tablet sevkiyatı hedefliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS’un yönetim kurulu başkanı Jonney Shih, şirketinin önümüzdeki yıla yönelik tablet satış tahminlerini bir hayli yüksek tutuyor. Shih’e göre Tayvanlı şirket 2012 içinde üç ile altı milyon arasında tablet sevkiyatı gerçekleştirecek. Şirketin bu yılı 1.8 milyonluk tablet sevkiyatıyla kapatması bekleniyor.

Shih, ASUS Transformer Tablet’in özellikle eşsiz tasarımı ve klavyeyle kullanım imkânı sayesinde müşteriler arasında popüler olacağına inanıyor. ASUS’un Eee Pad Transformer ile başlattığı ve Transformer Prime ile devam ettirdiği klavye tasarımının patenti de şu anda beklemede. Şirket bu teknolojiyi daha iyi hâle getirip gelecekteki ürünlerinde de yer vermeyi hedefliyor.

Bu arada ASUS, Windows 8 platformunun çıkışıyla birlikte bu işletim sistemiyle çalışacak Transformer tabletleri çıkarmayı da planlıyor. Shih, Windows 8 ile birlikte tabletlerin hem veri tüketimi hem de veri oluşturma ihtiyaçlarını karşılayacağına inanıyor.

ASUS Eee Pad Transformer Prime’ın gelecek ayın sonlarına doğru Türkiye’de piyasaya çıkmasının beklendiğini de hatırlatalım

İlgili – BGR

İLGİLİ HABERLER