Teknoloji

ASUS Eee PC 1002HA: Hızlı ama pil ömrü yetersiz

Teknoblog.com – Laptop Magazine sitesi ASUS Eee PC 1002HA netbook modelini tüm ayrıntılarıyla incelemiş. İnceleme yapan editör gördükleri karşısında oldukça etkilenmişe benziyor. Görünüşü, tasarımı, inceliği, ASUS’un şık netbook modeli S101 ile olan benzerlikleri onları fazlasıyla heyecanlandırmış.

Editörün notlarına göre 1002HA’nın klavyesinin kullanımı yeterince rahat. 10 inçlik ekranı dizi ya da film izlemek için oldukça güzel, ancak görüş ekrana yandan bakmaya başladıkça kötüleşiyor. İşletim sistemi oldukça hızlı yükleniyor, netbook genelde de epey hızlı, WiFi bağlantısı da buna dahil…

1002HA’nın sınıfta kaldığı nokta ise pil ömrü. Her ne kadar ASUS bu netbook’un beş saate kadar çalışma süresi sunduğunu iddia etse de, iki hücreli batarya ancak 3 saat 39 dakika dayanabilmiş. Ayrıca şirket daha uzun pil ömürlü bir güncellenmiş model çıkarmayı da düşünmüyormuş. Bu yüzden arka arkaya iki film birden izlemek isteyenler bunu gerçekleştirmekte zorlanacaklar. Laptop Magazine’in incelemesini aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.

İnceleme – ASUS Eee PC 1002HA

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER