Teknoloji

ASUS 10 inç’lik Android Eee Pad ve 8 inç’lik Eee Tablet’in fiyatlarını açıkladı

ASUS giriş seviyesi tablet cihazlarında Windows Embedded Compact 7 yerine Android’i kullanmaya karar verdi. Şirketin CEO’su Jerry Shen bu kararla ilgili bazı bilgiler aktardı.

Shen’in açıklamalarına göre 10 inç’lik Eee Pad EP101TC gelecek Mart ayında 399$ civarında bir fiyattan satışa sunulacak. Bunun yanında  Windows 7 ile çalışan 12 inç’lik daha büyük bir tablet olan EP121 piyasaya sürülecek. Bu tabletin ise 1000$’lık fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Shen bu tabletin yüksek fiyatını birlikte geldiği, dizüstü bilgisayarla veri transferine imkan sağlayan dock istasyonunun varlığına bağlıyor. EP121’in Aralık ya da Ocak ayında çıkması bekleniyor.

Daha üst modeli bir Eee Pad’in de planlanan çıkış tarihi önümüzdeki Ocak ayı. Bu tabletin de Windows Embedded Compact 7 ile çalışması ve 499$ civarında bir fiyattan satılması bekleniyor. Son olarak bir de gri ekranlı e-kitap okuyucu Eee Tablet var. Bu ürünün fiyatının daha önce 599$ olduğu söylenmişti, ancak daha sonra ortaya çıkan haberler ASUS’un aklındaki fiyatın 300$ olduğunu işaret ediyor. Eee Tablet’in de Ekim ayında satışa çıkması bekleniyor.

İlgili – PC World (1)
İlgili – PC World (2)

İLGİLİ HABERLER