Eğlence

Assassin’s Creed üçlemesi için planlanan final ortaya çıktı

assassin's creed

Assassin’s Creed serisi ilk günden itibaren tarihi dönemlerle modern zamanların teknoloji ve hikayelerini birleştiriyor. Serinin orijinal üçlemesi için planlanan finalin bu konsepti bambaşka bir seviyeye taşımasının planlandığı ortaya çıktı.

Eurogamer’ın haberine göre, orijinal üçlemen için planlanan final, Belçikalı bir üniversite öğrencisi tarafından paylaşıldı. Ubisoft oyunlarında dinin kullanımı üzerine bir makale kaleme alan Leuven Katolik Üniversitesi’nden doktora öğrencisi Lars de Wildt, üçlemenin finalinde modern dönem karakterlerinden Desmond Miles ve Lucy Stillman’in bir uzay gemisiyle Dünya’yı terk etmesinin ve başka bir gezegende uygarlık kurmasının planlandığını belirtti.

de Wildt, bu planı serinin yaratıcısı Patrice Désilets ve üçüncü oyunun kreatif direktörü Alex Hutchinson ile yaptığı röportajların ardından parçaları birleştirerek ortaya çıkarttığını belirtti.

de Wildt’in makalesinde şu ifadeler yer alıyor: “Üçüncü oyunun finali modern zamanlarda geçecek ve Desmond Miles, ataları Altair ve Ezio’nun yeteneklerinden ve bilgilerinden yararlanarak Abstergo’yu alt edecekti. 2012’de Dünya’nın sonu geleceği için Desmond ve Lucy, başka bir gezegene giderek tıpkı Adem ve Havva gibi bir uygarlık kuracaktı.”

Desmond ve Lucy’nin uzay gemisiyle Dünya’yı uzay gemisiyle terk edeceği bilgisini ise Désilets’in paylaştığı belirtildi.

Assassin’s Creed üçlemesinin gerçek finali ise bundan çok farklı olmuştu. Modern zamanların kahramanı Desmond’a yoğunlaşmak yerine Connor Kenway olarak da bilinen Ratonhnhaké:ton karakterini ortaya çıkaran oyunun yapımcıları, Desmond’un hikayesini de hâlâ anlatıyor. Lucy ise üçüncü oyundan önce öldürülmüştü.

İLGİLİ HABERLER