Eğlence

Assassin’s Creed serisinin gelecek rotası eylül ayında açıklanacak

assassin's creed

Assassin’s Creed serisi oyun dünyasının en popüler markaları arasında yer alıyor. Serinin yapımcısı Ubisoft’un serinin merakla beklenen yeni üyesini önümüzdeki eylül ayında tanıtması bekleniyor.

Ubisoft’tan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Assassin’s Creed üstünde çalışan ekipler, tüm oyuncuları eylül ayında serinin geleceğiyle ilgili bilgilerin paylaşılacağı çok özel etkinliğe davet ediyor.”

Bu davet ilgi çekici görünse de, neyin duyurulacağı konusunda ihtimalleri oldukça açık bırakıyor. Son aylarda seriyle ilgili iki farklı projenin de gündeme gelmiş olduğunu unutmamak gerekiyor.

Bunlardan birisi, Rift kod adıyla anılan küçük ölçekli bir oyun. Rift’in seride bir tür “geçici oyun” niteliğini taşıyacağı ve son zamanlarda giderek artan RPG oyunlarının daha “odaklı” bir versiyonu sunacağı söylenmişti.

Serinin geleceğini belirleyecek asıl oyun ise Infinity olacak gibi görünüyor. Canlı servis döneminin kapısını açacak olan Infinity’de farklı zamanlardan oyun ve içeriklerin oyuncuları bekleyeceği belirtiliyor.

Ubisoft’un eylül ayında Assassin’s Creed oyuncularına hangi duyuruyu yapacağını görmek için beklemek gerekiyor. Eylül ayına kadar bu yeni oyunun detaylarıyla ilgili bilgilerin ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER