Eğlence

Farklı yüzyılların Assassin’s Creed karakterleri bir araya geliyor

assassin's creed
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Tarih boyunca uzanan bir anlatıya sahip olan Assassin’s Creed serisinde farklı oyunlardaki karakterler zaman zaman birbirleriyle kesişiyor. Örneğin Rogue’da ana kahraman Shay Cormac, Black Flag’den Adéwalé ve üçüncü oyundan Haytham Kenway ile karşılaşıyor. Ancak bu karakterlerin hepsinin birbirinin çağdaşı olduğunu unutmamak gerekiyor. Serinin yapımcısı Ubisoft şimdi farklı bir şey deniyor.

Serinin ilk kesişme etkinliği çerçevesinde Odyssey ve Vallaha oyunlarına yeni hikaye görevleri ekleyen Ubisoft, bu oyunların ana kahramanları Kassandra ve Eivor’u yüz yüze getiriyor. Eski Yunan’dan gelen birinin dokuzuncu yüzyıl İngiltere’sinde ne yapacağı merak edilirken, bu etkinliğin serinin bir süredir konuşulan çevrimiçi oyunun habercisi olabileceği düşünülüyor.

“Those Who Are Treasured” adını taşıyan ilk hikaye Odyssey’de geçerken, “A Fated Encounter” isimli ikinci hikaye Vallaha’da geçiyor. Bu yeni hikayeleri getiren güncellemeler her iki oyun için de bugün itibarıyla dağıtıma çıkacak. Hikayeleri tamamlayanlar, karakterleri için yeni ekipmanlar kazanacak.

Ubisoft, aynı zamanda Vallaha’nın yeni indirilebilir içerik paketinin duyurusunu yaptı. “Dawn of Ragnarök” adını taşıyan yeni paket, bugüne kadarki en büyük Assassin’s Creed paketi olma özelliğini taşıyor. 35 saatlik ekstra oyun deneyimini getirecek olan Dawn of Ragnarök, 10 Mart 2022’de yayınlanacak.

İLGİLİ HABERLER