Eğlence

Ubisoft, yeni Assassin’s Creed oyunu ve Star Wars Outlaws hakkındaki detayları mayıs ayında paylaşacak

assassin's creed

Ubisoft, son birkaç ayda çıkardığı oyunlarla iyi bir ivme yakalamıştı. Bu ivmeyi 2024 ve sonrasında da devam ettirmeyi hedefleyen şirket, mayıs ayında Ubisoft Forward etkinliğini gerçekleştireceğini açıkladı. Bu etkinlikte Star Wars Outlaws ve Red kod adlı yeni Assassin’s Creed oyunuyla ilgili detaylar da paylaşılacak.

Ubisoft’un en güncel finans raporunda şirketin 2024-2025 mali yılı içinde çıkacak oyunların büyük kısmının Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulacağı belirtildi. Bu noktada bahsi geçen mali yılın 2025’in mart ayı itibarıyla sona ereceği bilgisini vermekte fayda var.

Star Wars Outlaws için ilk fragmanlar geçtiğimiz yılın haziran ayında paylaşılmıştı. Ubisoft Forward etkinliğinde oyun hakkında daha fazla detayın verileceğini tahmin etmek zor değil. Red kod adlı Assassin’s Creed oyunu hakkında bilinenler ise sadece oyunun Japonya’da geçeceği ile sınırlı.

Ubisoft’un etkinlikte ücretsiz mobil oyunları The Division Resurgence ve Rainbow Six Mobile hakkında da bilgi verilmesi bekleniyor. Rainbow Six Mobile’ın ilk etapta beklenenden neredeyse iki yıl daha geç yayınlanacağını da hatırlatalım.

Yeni Assassin’s Creed oyunu 2025’in nisan ayından önce yayınlanacak

Ubisoft daha önce Outlaws’un gerçek bir “açık dünya Star Wars deneyimi” yaşatacağını ve bu yıl içinde yayınlanacağını açıklamıştı. Red’in ise 2025’in nisan ayından önce yayınlanması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER