Eğlence

Assassin’s Creed Origins Xbox Game Pass’e geliyor

assassin's creed origins

Ubisoft’un Antik Mısır’da geçen oyunu Assassin’s Creed Origins, Xbox Game Pass‘e geliyor. Konuyla ilgili açıklama, Microsoft tarafından Megan Spurr imzasını taşıyan bir blog yazısıyla yapıldı. Spurr oyunun önümüzdeki iki ay içinde Xbox Game Pass’e geleceğini ve oyunun bulut aracılığıyla konsollarda ya da Ubisoft Connect aracılığıyla PC’de oynanabileceğini belirtti.

The Verge sitesinin haberine göre; Ubisoft, Origins’in Xbox Game Pass’e gelişi konusunda kesin bir tarih vermiyor. Microsoft’tan Megan Spurr de blog yazısındakiler dışında ekstra bir bilgi paylaşmıyor.

Assassin’s Creed Origins, Ubisoft’un Xbox Game Pass’e soktuğu ilk oyun değil. Rainbow Six: Extraction geçtiğimiz ocak ayında yayınlanır yayınlanmaz Game Pass’e eklenmişti. Ubisoft önümüzdeki dönemde Ubisoft Plus abonelik servisini de Xbox’a getirmeyi planlıyor.

Ubisoft Plus aboneliği, 100’den fazla Ubisoft oyununa erişim imkanı sağlıyor. Ancak bunun Xbox Game Pass’ten farklı bir abonelik olduğunu belirtmek gerekiyor. Microsoft’un EA ile EA Play için yaptığı iş birliği de Ubisoft Plus’tan ayrışıyor. Söz konusu iş birliği, Xbox Game Pass Ultimate abonelerinin Game Pass’te sunulanlar dışındaki EA oyunlarına da erişmesini mümkün kılıyor.

İLGİLİ HABERLER