Eğlence

Antik Mısır’da geçen Assassin’s Creed Origins’in oynanış videosunu izleyin – Video

Ubisoft’un Assassin’s Creed serisine eklediği en son oyun olan Assassin’s Creed Origins 27 Ekim tarihinde çıkıyor. Oyunun duyurusu Microsoft’un E3 2017 kapsamında düzenlediği basın toplantısında yapıldı.

Assassin’s Creed Origins antik Mısır döneminde geçiyor, oyunun kreatif direktörü Jean Guesdon da bunu doğruladı. Origins, bir kişinin; son mecusi ve topluluğunun koruyucusunun hikayesini anlatıyor. Guesdon bu kişi için “Mısırlı şerif” benzetmesini yaptı.

Oyunun tanıtım videosunda oyunun ana karakterinin evi olan Siwa gösteriliyor. Gizlice yaklaşma ve bıçak saplama gibi alışılmış hareketlerin yanında evcilleştirilmiş bir kuşu havaya bırakarak bir alanı kolaçan etmek, yenilen düşmanlardan RPG’dekine benzer şekilde ganimet toplamak da mümkün olacak.

Bu yeni oyun hakkındaki dedikodular bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Geçtiğimiz mayıs ayında, ahşap teknede duran bir karakterin, “Crocodile’e suikast” görevine gidişini resmeden bir görsel Reddit’te yayınlanmış, ancak kısa bir süre sonra kaldırılmıştı. Daha sonra bu görüntü Eurogamer‘da da yayınlanmıştı. Geçen hafta ise bu oyunun, antik Mısır’da geçeceğini işaret eden bir başka sızıntısı da ortaya çıkmıştı.

İLGİLİ HABERLER