Eğlence

Ubisoft’tan Assassin’s Creed Mirage için doğrulama geldi

assassin's creed mirage

Ubisoft, çok sayıda sızıntının ardından, Asssassin’s Creed serisinin yeni oyununun Assassin’s Creed Mirage olacağını doğruladı. Konuyla ilgili daha fazla detayın 10 Eylül’de gerçekleştirilecek Ubisoft Forward etkinliğinde paylaşılacağı belirtildi.

Henüz detaylar verilmese de, Ubisoft tarafından paylaşılan duyuru görseli bazı ipuçları veriyor. Görselde Assassin’s Creed Valhalla’da karşımıza çıkan Basim Ibn Ishaq’ı palasıyla birlikte Bağdat’taki Altın Geçit Sarayı’nın önünde havaya zıplamış şekilde görüyoruz.

Bu görsel, oyunla ilgili daha önce çıkan bazı haberleri de doğruluyor. Söz konusu haberlerden birinde Mirage ile seride gizlilik temelli oynanış deneyimine geri dönüleceği belirtilmişti. Yeni oyunun daha önce Valhalla için indirilebilir bir içerik şeklinde sunulması planlansa da, daha sonrasında bağımsız bir oyuna dönüştürüldüğü ortaya çıktı.

Assassin’s Creed Mirage, seriyi Orta Doğu’daki köklerine yeniden götürüyor. Oyuncuların özlediği metodik ve aksiyon dozunun daha düşük olduğu oyun deneyiminin geri dönüşü de oyuncuları sevindirecek gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER