Teknoloji

Artık Pinterest hesabıyla başka uygulamalara giriş yapılabilecek

pinterest-090715

Facebook veya Twitter giriş bilgilerini kullanarak diğer sosyal platformlara, web sitelerine veya uygulamalara giriş yapabilmesi, zamanının büyük kısmını bu mecralarda geçirenlere, farkında olmasalar da, büyük kolaylık sağlıyor. Farklı uygulamalara giriş desteği veren sosyal medya platformları arasına Pinterest de katıldı. Böylelikle Pinterest abonelerine panoya görüntü yerleştirmek için yeni yollar sunuluyor.

Pinterest hesabıyla giriş yapılabilen uygulamalar arasında IFTTT de yer alıyor. Kullanıcılar diledikleri takdirde Instagram’a yüklenen tüm fotoğrafları Pinterest panosuna iliştirebilecek tarifler oluşturabilecek. Reddit ve Etsy gibi servislerle de Pinterest için de benzer IFTTT tarifler hazırlamak mümkün olacak. IFTTT ile benzer seviyedeki bir entegrasyon Polyvore ile de sunuluyor. Yeni özellikler şu an için Pinterest’in iOS ve web uygulamaları tarafından desteklense de, yeni fonksiyonlar yakında Android kullanıcılara da ulaştırılacak.

Pinterest kullanıcıları, diğer uygulama veya servislerle paylaştıkları giriş bilgilerini kaldırma işlemini Pinterest’in ayarlar menüsünde bulunan Uygulamalar seçeneği sayesinde gerçekleştirebilecek. Pinterest ile giriş desteğinin önümüzdeki aylarda daha fazla uygulamaya yayılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER