Teknoloji

Armani Exchange Connected ile akıllı saat pazarına merhaba diyor

armani exchange connected

Fossil Group, ünlü moda markalarını akıllı saat pazarına taşımaya devam ediyor. Bu kervana en son katılan Armani Exchange oldu. Şirket, Armani Exchange Connected adını taşıyan ve Wear OS işletim sistemiyle çalışan ilk akıllı saatini duyurdu.

Armani Exchange’in ilk akıllı saati, teknolojik bakımdan Fossil Q Explorist HR akıllı saat ile aynı sayfada duruyor. 48 mm. çelik kasaya sahip akıllı saat için siya, altın tonu, kömür siyahı ve gümüş renk seçenekleri bulunuyor. Ekranın sağ tarafında dönen bir kurma kolu yer alıyor. Bu dönen kurma kolunun üstünde ve altında birer buton bulunuyor.

Armani Exchange Connected için henüz ekstra kayış seçenekleri bulunmuyor. Ancak mevcut kayışların çıkarılabildiği ve 22 mm. kayışların yerine aynı ölçüdeki başka kayışların takılabileceği belirtiliyor. Fossil tarafından geliştirilen saatlerde bulunan kalp atış hızı takibi, GPS ve Google Play desteği gibi özelliklerin de saatte mevcut olduğunu belirtmekte fayda var.

50 metreye kadar suya dayanıklı saat, enerjisini 300 mAh kapasiteli pilinden alıyor. Bu pilin sağlayacağı kullanım süresinin uzunluğu ise henüz bilinmiyor.

Armani Exchange Connected, ABD’de bugün itibarıyla satışa sunuldu. Akıllı saate sahip olmak isteyenlerin 295 dolar ödemesi gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER