Teknoloji

Ariana Grande yeni klibinde Samsung Galaxy Note 5 ile boy gösteriyor

Şirketlerin ürünlerini daha geniş kitlelerle buluşturmak adına ünlülerden faydalanması yıllardır aşina olunan bir taktik. Bunun için son zamanlarda “ürün yerleştirme” yöntemine daha fazla ağırlık verirken, kıyasıya rekabetin yaşandığı akıllı telefon pazarında da yeni cihazların tanıtımı için ünlülerden sıklıkla yardım alınıyor.

Bu durumun son örneğini ise Samsung ve Ariana Grande verdi. Popülaritesi Instagram’ın en çok takipçiye sahip dördüncü kişisi olmasıyla da rahatlıkla anlaşılabilen Grande, yeni şarkısı Focus’un klibinde Samsung’un en yeni akıllı telefonlarından Galaxy Note 5 ile ekranda arz-ı endam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy Note 5 İncelemesi

Samsung Galaxy Note 5 ilk olarak klibin açılışında görülüyor. Ariana Grande, Galaxy Note 5’in ekranına S Pen ile “Focus On Me” (Bana odaklan) yazıp altına bir de kalp işareti koyuyor. Klibin ilerleyen sahnelerinde ise Grande ve dansçıları, Samsung Galaxy Note 5 ile selfie çekiyor.

Samsung’un akıllı telefon pazarındaki en büyük rakiplerinden Apple, hem akıllı telefonları hem de diğer servisler için sıklıkla ünlülerle birlikte çalışıyor. Şirket, son olarak yeni akıllı telefonları iPhone 6s ve iPhone 6s Plus için hazırladığı reklamlarda Jamie Foxx’u kamera karşısına geçirmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER