EğlenceTeknoloji

Ariana Grande Fortnite konserlerinin sıradaki yıldızı olacak

fortnite ariana grande

Epic Games ünlü isimlerin boy gösterdiği Fortnite konserlerine Ariana Grande ile devam ediyor. Rift Tour isimli konser serisi kapsamında oyuncularla buluşacak olan Grande’nin ilk konseri 7 Ağustos’ta Türkiye saatiyle 01.00’da başlayacak. Bu tarihin ardından gelen iki günde ise diğer zaman dilimlerindeki oyuncuların da katılmasına uygun saatlerde konserler düzenlenecek.

Epic Games, konserleri izlemek isteyen oyuncuların konser alanına bir saat önce gelmesini tavsiye etti. Rift Tour Live isimli çalma listesi ise konserin başlangıcından 30 dakika önce erişilebilir hâle gelecek. Fortnite oyuncularına Ariana Grande’yle ilgili özel kozmetik unsurlar da sunulacak. Bu seçenekler 5 Ağustos’ta Türkiye saatiyle 03.00’da mağazada yerini alacak.

Epic Games, tıpkı daha önceki konserlerde olduğu gibi, Ariana Grande konseriyle de hem yeni oyuncular kazanmayı hem de bir süredir Fortnite’a uğramayan eski oyuncuları geri döndürmeyi amaçlıyor. Epic’in daha fazla kadın sanatçıyı oyuna çıkarma konusundaki isteğinin de göze çarptığını belirtmek gerekiyor.

Ariana Grande öncesinde Lady Gaga’nın Fortnite oyuncularına konser vermesinin planlandığına dair haberler bir süre önce gündeme gelmişti. Bu konser gerçekleşmese de, Ariana Grande gibi önemli bir ismin Fortnite’ta konser verecek olmasının oyunun yeni kitlelere açılmasında etkili olacağı söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER