Teknoloji

Archos GamePad 2 ekim ayı içinde ön yüklü iki Gameloft oyunuyla birlikte satışa sunulacak

GamePad 2’ye ait görüntülerin internete sızmasının ardından Archos nihayet ikinci nesil taşınabilir oyun konsolunun piyasaya çıkış tarihini, fiyatını ve sunduğu özel fırsatları resmi olarak duyurdu. Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemli GamePad 2’nin ekim sonu itibarıyla Avrupa’da 211 avroluk fiyat etiketiyle satışa sunulacağı açıklanırken, bu fiyata Gameloft imzalı Asphalt 8: Airborne ve Modern Combat 4: Zero Hour’un da dahil olduğu belirtildi.

archos-game-pad-2-modern-combat-4-101013

1280 x 800 piksel çözünürlüğünde 7 inç bir IPS HD ekran barındıran GamePad 2’de dört çekirdekli 1.6 GHz A9 işlemci, dört çekirdekli grafik işlemcisi ve 2 GB RAM bulunuyor. İçe kavisli iki parmak çubuğuna sahip olan taşınabilir oyun konsolunun üst kısımlarında çift düğme yer alırken, tek parçalı yönlendirme butonu da tuş takımının parçaları arasında yer alıyor.

Wi-Fi ekran, HDMI, stereo ön hoparlörler, video görüşmeler için ön kamera, 8 veya 16 GB dahili hafıza seçeneği ve 64 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası da GamePad 2’nin diğer özellikleri arasında bulunuyor.

İlgili >> Archos

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER