Eğlence

Aquaman filminin ilk fragmanını izleyin – Video

aquaman fragman

 

aquaman fragmanComic-Con’daki Warner Bros. panelinde gelecek Godzilla filminin yanı sıra, James Wan’in Aquaman filminin de ilk fragmanının gösterimi gerçekleştirildi. Gerçek adı Arthur Curry olan Aquaman adlı kahraman, 2016’da vizyona giren Adalet Birliği filminin parçalarından bir tanesiydi. Şimdi bu karakteri kendi hikayesinde daha detaylı biçimde tanıyacağız.

Yeni fragmanda kahramanın su dünyasından gelen ailesini yakından tanıma fırsatını elde ediyoruz. Nicole Kidman’ın canlandırdığı annesi Kraliçe Atlanna ve Patrick Wilson’ın oynadığı; Okyanusların Efendisi olarak bilinen, savaş çıkaran üvey kardeşi Orm da bunların arasında yer alıyor. Aynı zamanda Kaan Guldur’un oynadığı çocuk Arthur Gurry’nin köpek balıklarıyla dolu bir akvaryumda, sahip olduğu güçleri nasıl kullandığına da fragman sayesinde tanık oluyoruz. Bir başka dikkat çeken ayrıntı da Amber Heard tarafından canlandırılan Mera oluyor. Yaklaşık iki dakika uzunluğundaki fragmanın sonunda Aquaman’i reddettiği ve paraşütsüz biçimde uçaktan atladığı sahne bir hayli eğlenceli görünüyor.

Warner Bros. bu karakteri ilk kez Adalet Birliği filminde tanıtmıştı. Bu filme gelen olumsuz eleştirilerin ardından süper kahramanlar evreninin devam filmlerini çekmek yerine bağımsız karakter filmine odaklanmıştı. Aynı evrenden çıkan Wonder Woman‘ın elde ettiği başarının ardından Aquaman bu yeni stratejinin test edileceği ilk filmlerden bir tanesi olacak. Bu arada Warner Bros., Shazam adlı bir başka süper kahraman filminin de fragmanını gösterdi.

Aquaman’in gişede elde edeceği başarı, eleştiriler ve oluşturacağı hayran topluluğu bu serinin geleceğine de büyük etki edecek. Film 21 Aralık 2018’de vizyona giriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER