Eğlence

Apple’ın yokluğunda Macworld 2013’ün yıldızları Ashton Kutcher ve Josh Gad olacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Macworld organizatörleri 2009’da festivalden çekilen Apple’ın yerini doldurmak için yenilikçi yollar geliştirmeye devam ediyorlar. Bu doğrultuda etkinliğin 2013’teki yıldızları Steve Jobs’un hayatını anlatan sinema filmi jOBS’un başrol oyuncuları Ashton Kutcher ve Josh Gad olacak. Kutcher ve Gad 31 Ocakta bu yıl adına iOS’in popülaritesi nedeniyle ”iWorld” ibaresi de eklenen etkinliğin ana sahnesinde yerlerini alacaklar.

jobs-wozniak-film-180113

İkili beyaz perdede Apple’ın efsane isimleri Steve Jobs ve Steve Wozniak’ı canlandırmanın nasıl bir deneyim olduğuna ilişkin duygu ve düşüncelerini paylaşacak. Sohbet jOBS’un Sundance Film Festivali’nde görücüye çıkmasından birkaç gün sonra gerçekleşecek. jOBS önümüzdeki nisan ayında ABD’de gösterime girecek.

Macworld’deki ünlü varlığı sadece Ashton Kutcher ve Josh Gad ile sınırlı değil. Teknolojiye olan ilgisi bilinen popüler müzisyen will.i.am de Intel futuristi Brian David Johnson ile teknolojinin geleceği üzerine geniş kapsamlı bir söyleşi gerçekleştirecek. Apple yıllar önce konferanstan elini ayağını çekse de Macworld organizatörleri en azından bir yıl için daha gözlerin etkinliğe çevrilmesini sağlamış durumda.

İlgili >> Macworld/ iWorld

İLGİLİ HABERLER