Eğlence

Apple’ın yeni kulakiçi kulaklıkları inceleme altında – Galeri

Teknoblog.com – Apple’ın Eylül ayında vaad ettiği kulakiçi kulaklıklar iki aylık rötarla içinde bulunduğumuz ayda çıkıyor. Engadget editörleri bu kulaklıkları bizim için incelemişler ve fotoğraflamışlar.

Daha önce ortalıkta dolaşan bu kulaklıkların iPhone ile uyumlu çalışmadığı yönündeki dedikoduların aksine bu kulakiçi kulaklıklar test ortamındaki iPhone 3G ile uyumlu bir şekilde çalışıyor. Kulaklığın ses performansı gerçekten büyüleyiciymiş, iPhone 3G’ye gelen aramaları cevaplamada ve dahili mikrofon aracılığıyla konuşmada da herhangi bir probllem yok. Ayrıca uzaktan kumanda ile de gelen aramaları cevaplamak ve sonlandırmak mümkün. Ayrıca iPhone’da çalan şarkılar çalınıp duraklatılabiliyor, ileri/geri sardırılabiliyor. Ancak ses kontrolü bulunmuyor.

Herşeye rağmen, Apple’ın kulakiçi kulaklıklarının ses kalitesi kendisi ile aynı fiyat seviyesinde bulunan rakiplerine göre oldukça iyi. Ayrıca bu yeni kulaklıklar Apple’ın kulaklık üretme konusunda birkaç basamak atladığını gösteriyor. Kulaklıkları merak edenler için Engadget editörlerinin objektifinden fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz.

Galeri: Apple Kulakiçi Kulaklık

İLGİLİ HABERLER