Eğlence

Apple’ın “Strange Planet” animasyon dizisi ağustosta yayına giriyor

apple tv plus strange planet

Nathan W. Pyle’ın sosyal medya fenomeni haline gelen ve sonrasında grafik roman olarak büyük beğeni toplayan web çizgi romanı ‘Strange Planet’ Apple TV Plus tarafından animasyon dizisi formatına dönüştürülüyor. Eş zamanlı olarak hem seyircinin hem de eleştirmenlerin beğenisini kazanmayı başaran bu eser, insan hayatını ve geleneklerini anlamaya çalışan iki uzaylı karakterin komik maceralarını takip ediyor. Aslında uzaylılar, bizim normal dediğimiz şeyleri bile garip bir şekilde ifade ediyorlar ve bu durum da eğlenceli bir kafa karışıklığına sebep oluyor.

Bu yeni projede başarılı prodüktör Dan Harmon’ın da yer alması, animasyonun ne denli bir kalite vaat ettiğini gösteriyor. Animasyon dünyasının yetişkinler için hazırlanmış bir diziye daha kavuşacak olması, bu alanda bir boşluğu doldurmuş olacak. Dizi, seyirciye yetişkin bir perspektiften, eğlendirici ve aynı zamanda düşündürücü bir içerik sunmayı hedefliyor.

İlk bölümü 9 Ağustos’ta yayınlanacak olan dizi, seslendirme kadrosunda da birçok tanınmış ismi barındırıyor. Tunde Adebimpe, Lori Tan Chinn, Danny Pudi, Hannah Einbinder ve internet efsanesi Demi Adejuyigbe gibi isimlerin sesleriyle hayat bulacak olan karakterler, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Özellikle yaz aylarında bilim kurgu ve fantastik dizilere olan ilgi artarken, Apple’ın bu yeni dizisi de bilim kurgu severlerin ilgisini çekecek gibi görünüyor. Gelişmiş teknolojik efektler ve sıra dışı hikayesiyle ‘Strange Planet’, ekranlara farklı bir soluk getirecek. Bu yazın bilim kurgu sevdalıları için bir başka seçeneği daha oldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER