Teknoloji

Apple’ın önümüzdeki sonbahar iki farklı iPhone 5 modeli çıkaracağına dair dedikodular

Artık Apple’ın önümüzdeki ay yeni bir iPhone tanıtacağına dair dedikodular minimuma inmiş durumda. Hedef gösterilen yeni tarih eylül ayı. Apple’ın yeni iPhone modelini bu ayda çıkaracağı söylenirken, iPhone Download Blog’un ortaya attığı ilginç bir iddiaya göre, şirket bir değil iki farklı iPhone 5 modeliyle karşımıza çıkacak.

Şirketin kaynağı ise Apple’a parça temininde bulunan bir şirketin çalışanı. Her ne kadar bu kaynak detaylı bilgi vermese de, Apple’ın normal ve pro olmak üzere iki farklı iPhone modeli çıkarmaya hazırlanıyor. Apple’ın aynı fonksiyonu gören farklı bileşenleri sipariş ediyor olması kaynağın inancının başlıca noktasını oluşturuyor.

Aslında bu dedikoduya balıklama atlamamak en iyisi. Belki de Apple emniyet ve kalite açısından farklı bileşenleri test ediyor olabilir. Yapılacak bu cihaz testlerinin sonucunda sadece tek bir cihaz da görmemiz ihtimal dahilinde. Bir başka ihtimal de Apple’ın sipariş ettiği parçaların ikinci bir iPhone modeli için değil de yeni iPod touch modeli için olabileceği yönünde. Bu iki cihazın da aynı zamanlarda tanıtılması bekleniyor.

Bakalım, her nesilde farklı iPhone çeşitleri sunacağı söylenen Apple’a yönelik beklenti bu sefer gerçeğe dönüşecek mi?

İlgili – iPhone Download Blog

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER