Fırsatlar

Apple’ın satıştan kaldırdığı MagSafe Duo Şarj Aygıtı Amazon.com.tr’de uygun fiyata satılıyor

apple magsafe duo

Apple, iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modellerini duyurduktan hemen sonra MagSafe Duo ve MagSafe Battery Pack aksesuarlarını hızlı ve sessiz bir şekilde satıştan kaldırmıştı. Muhtemelen her ikisi de Lightning portlarını kullandığı için bu sonla karşılaştı. Hâli hazırda kullanmakta oldukları MagSafe özellikli iPhone’ları ve Apple Watch’ları için MagSafe Duo Şarj Aygıtı’nın satın almak isteyenler için Amazon.com.tr’de bir fırsat var. Bu ürün 3.699 TL gibi, eski fiyatına göre daha uygun bir noktadan satılıyor.

MagSafe Duo Şarj Aygıtı ince ve katlanabilir bir şarj aleti. MagSafe özellikli iPhone’u daha hızlı 15W hızlarda şarj ederken aynı anda bir Apple Watch’u da şarj edebilir. Piyasada ikisi bir arada veya üçü bir arada şarj imkanı sunan daha iyi şarj seçenekleri var, ancak bunların fiyatları daha yükseğe çıkabiliyor.

Eğer Duo’nun Lightning portunu barındırmasını umursamıyor veya USB-C portlu bir iPhone 15 ya da 15 Pro Max’e geçiş yapmıyorsanız, Apple’ın bu hızlı, seyahat dostu çoklu şarj aleti kadar küçük bir başka MagSafe bulmakta zorlanabilirsiniz.

Apple ürünü resmi olarak satıştan kaldırmış olsa da, Google’da yaptığımız bir araştırmada satıştan kalkmadan önceki fiyatının 4 bin TL’nin biraz üstünde olduğunu gördük. Bu durum Amazon.com.tr’nin fırsatını biraz daha cazip hâle getiriyor.

Apple MagSafe Duo Şarj Aygıtı

  • MagSafe Duo Şarj Aygıtı, uyumlu iPhone’lar, Apple Watch ve AirPods’un Kablosuz Şarj Kutusu modelleri yanı sıra Qi sertifikalı çeşitli aygıtları zahmetsizce şarj edebiliyor. Aygıtlarınızı charger’a yerleştirdiğiniz an, kesintisiz ve verimli bir şarj işlemi başlar.
  • Katlanabilir tasarıma sahip bu şarj aygıtı, düzenli şekilde katlandığında her yere rahatça taşınabilir hale geliyor. Kutu içeriği; MagSafe Duo Şarj Aygıtı’nın yanı sıra 1 metrelik bir USB-C – Lightning Kablosu’nu da içermektedir.
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER