Teknoloji

Apple’ın iPad Pro’ya özel USB-C güç adaptörü online mağazada listeleniyor

apple 18 w usb-c güç adaptörü

iPhone XR Şeffaf Kılıfı satışa çıkaran Apple, online mağazasına bir başka yeni aksesuarı daha ekledi. 18 W USB-C Güç Adaptörü de mağazada listeleniyor. 229 TL’lik Türkiye satış fiyatına sahip olan bu aksesuar sayesinde, iPad Pro’nun kutusundan çıkan aynı aksesuarı kaybetmeniz durumunda, eksikliğini kapatabilir ve iPad’inizi ya da iPhone’unuzu hızlı şarj edebilirsiniz.

iPhone’larda hızlı şarj desteğinden yararlanmak için, şimdiye kadar Apple’ın sunduğu seçenekler Mac USB-C adaptörleriyle sınırlıydı. Özellikle 379 TL’lik fiyatı olan ve MacBook’a özel 30 W USB-C Güç Adaptörü öneriliyordu. Yeni ve daha ucuz olan şarj aksesuarıyla iPhone Xs, XR ve X’u da hızlı şarj etmeniz mümkün olacaktır. 229 TL’lik güç adaptörünün yanı sıra, Apple’ın hızlı şarj için gerekli kıldığı ve fiyatı 149 TL’den başlayan USB-C – Lightning kablosuna da ihtiyacınız olacaktır.

iPhone 8 ve 8 Plus’tan bu yana çıkan tüm iPhone’larda hızlı şarj desteği olsa da, Apple cihazların kutularına hızlı şarj destekli aksesuarları eklemiyor. Bunun yerine eskiden olduğu gibi, 5W güç adaptörü ve USB – Lightning kablosunu görmeye devam ediyoruz.

18 W Güç Adaptörü, haberi yayına hazırladığımız sırada henüz stokta bulunmuyordu. Ancak kısa süre içinde sipariş etme imkanının mümkün olacağını tahmin ediyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER