Manşetler

Apple’ın 2012 model MacBook Pro, Air, iMac ve Mac Pro cihazlarıyla ilgili envanter kayıtları ortaya çıktı

Apple’ın önümüzdeki pazartesi akşamı (TSİ 20:00) gerçekleştireceği WWDC 2012 açılış toplantısında yeni Mac bilgisayarların tanıtılması bekleniyor. 9to5Mac’in ulaştığı envanter kayıtları gelmesi muhtemel yeni ürünlerin haberini veriyor. Görünüşe göre iki yeni MacBook Pro ve dört yeni MacBook Air modeli bizleri bekliyor. Ayrıca bir çift yeni iMac 21.5 inç ve yine bir çift iMac 27.5 inç makine de listede bulunuyor.

Aksesuar tarafına bakıldığında envanter kayıtlarında yeni bir Airport Express cihazı ve her biri “bağımsız araç” olarak nitelendirilmiş ve fazla detay verilmemiş çeşitli ürünler de listede bulunuyor. En ilginç ayrıntılardan bir tanesi de WWDC’de üç yeni Mac Pro sisteminin tanıtılabileceğine dair ipucunun da bu belgede yer alması. Apple üst sınıf masaüstü bilgisayarını uzun zamandır güncellememişti. Bu durum Apple’ın bu segmenti tamamen gözden çıkardığına dair iddialara da neden olmuştu.

9to5Mac’in ulaştığı envanter kayıtları ürünlerin teknik özellikleri arasında bir ipucu vermiyor. Geçmişteki dedikodular yeni MacBook Pro modellerinin Retina ekran mertebesinde ekranlara sahip olacağını işaret ediyordu. Bunun gerçek olup olmadığını görmek için pazartesi akşamına kadar beklemek gerekiyor.

Apple’ın WWDC 2012 etkinliği gelecek hafta başlıyor. Etkinlikle ilgili ayrıntıları yine Teknoblog’da anında ve en hızlı şekilde bulacağınızı hatırlatalım. Pazartesi akşamı sizi buraya bekliyoruz.

İlgili – 9to5Mac

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER