Manşetler

Apple’ı yeni ürün tanıtımlarının olacağı yoğun bir sonbahar bekliyor

apple servisleri
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın 2013 mali yılının üçüncü çeyrek sonuçlarını açıklamasının ardından düzenlenen telekonferans görüşmesinde konuşan şirketin CFO’su Peter Oppenheimer, kendilerini yoğun bir sonbaharın beklediğini belirtti ve yılın ilerleyen dönemlerinde Apple’ın piyasaya süreceği yeni cihazların ipucunu verdi.

apple-store-logo

Telekonferans görüşmesinde konuşan CEO Tim Cook da Apple’ın sonbaharda ve 2014 yılında piyasaya süreceği yeni ürünler için son derece sıkı bir çalışma içinde olduğunu dile getirdi. Cook uzun vadeli büyümenin hem mevcut hem de yeni ürün kategorilerine bağlı olduğunu ifade etti. Çok sayıda büyüme fırsatına sahip olduklarını söyleyen CEO, gurur duydukları bazı ürünler üzerinde çalıştıklarını ve bu çalışmaların sonuçlarını merakla beklediklerini sözlerine ekledi.

Cook’un bu sözleri şirketin önümüzdeki dönemde tanıtacağı yeni iPhone ve iPad’lerin yanı sıra, ”iWatch” olarak anılan akıllı saat için de çalıştığının göstergesi olarak yorumlandı. Cook iOS’in otomotiv sektöründeki varlığının da gelecekteki önemli mücadele alanlarından biri olacağını belirtti. CEO otomotiv sektörüne dair bir şeye sahip olmanın çok önemli olduğunu ve insanların bu sektörde yapılan girişimleri sevdiğini ifade etti.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER