Manşetler

Apple’dan Mac uygulama mağazası için geliştiricilere hatırlatma

Apple yakında açılacak olan Mac uygulama mağazası için uygulama geliştiricilerine hatırlatma iletileri göndermeye başladı. 9to5Mac’in haberine göre Cupertino uygulama geliştiricilerine Mac için hazırladıkları uygulamaları ön incelemeye sunmaları yönünde çağrıda bulunuyor.

Apple’ın Mac sistemler için de bir uygulama mağazası açacağı Apple tarafından geçtiğimiz ay düzenlenen “Back To The Mac” etkinliğinde açıklanmıştı. Mac uygulama mağazası ile birlikte iOS tabanlı uygulamaların Apple’ın masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda da çalışma fırsatı bulması bekleniyor.

Steve Jobs bir ay önceki etkinlikte Mac uygulama mağazasının 90 gün içinde açılacağını duyurmuştu. Uygulama geliştiricilerine gönderilen bu hatırlatma iletisi uygulama mağazasının açılışının eli kulağında olduğuna bir kanıt sayılabilir mi? Ya da uygulama geliştiriciler Mac uygulama mağazasına pek fazla ilgi göstermedi de Apple bir hatırlatma yapmak mı istedi? Belki tüm bunlar normal işleyişin birer parçaları… Önümüzde daha 60 günlük bir zaman var. Acaba bu 60 günün hangisinde Mac uygulama mağazası açılacak?

İlgili – 9to5Mac

İLGİLİ HABERLER