Manşetler

Apple’dan iOS 12.4 ile birlikte eski sürümleri de güncelleme sürprizi

ios 12.4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple iOS 12.4 güncellemesini yayınladı. Güncelleme iPhone’da performansı daha da artırıyor. Aynı zamanda iPhone kullanıcıları için taşıma işlemini iyileştiriyor. Güncelleme iPhone ve iPad kullanıcıları için yayınlandı.

iPhone kullanıcıları için, eski bir telefondan yeni bir telefona geçme işleminde iyileştirmeler yapıldı. Artık iPhone’lar arasında, kurulum süreci sırasında doğrudan kablosuz veri transferi yapabilirsiniz. iTunes veya iCloud’daki yedeği kullanma zorunluluğunuz ortadan kalkıyor.

Türkiye’de kullanımda olmayan Apple News uygulaması da güncellendi. Artık indirilmiş olan sayılar My Magazines bölümü içinde gösteriliyor. İnternete bağlı olup olmamak farketmeden, bunlara erişmek mümkün oluyor. Aralarında gazetelerin bulunduğu Apple News+ yayınları da News+ akışının en tepesinde, aboneler için görülebilir oluyor. Son olarak indirilmiş dergi sayılarını da Geçmiş ayarları içinden temizleme mümkün oluyor.

APPLE ESKİ CİHAZLARI DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖSTERİYOR.

Apple iOS 9 ve iOS 10 için de güncellemeler çıkardı

Apple eski cihazları da en son sürümle güncelleme konusunda haklı bir üne sahip. Ancak zaman geçtikçe doğal olarak bazı iPhone ve iPad modelleri arkada kalıyor. Ancak bu sefer şaşırtıcı bir durum var ki, Apple sadece iOS 12.4’ü değil, işletim sisteminin iki eski versiyonu için güncelleme de yayınladı. Artık iOS 12 veya 11 sürümünü alamayan daha eski iPhone ve iPad modelleri için, iOS 9 ve iOS 10 için güncellemeler çıktı.

iOS 9.3.6 ve iOS 10.3.4 sürümleri bu eski cihazlardaki GPS işlevine düzeltmeler getiriyor. Özellikle hücresel bağlantı destekli iPhone ve iPad’ler hedefleniyor. Apple’a göre, sorun GPS ile ilgili bir sorun nedeniyle potansiyel olarak bozulmuş konum verileriyle ilgili. Bu durum daha sonra cihazın zaman veya tarih gibi diğer ayarlarına da olumsuz etkide bulunabiliyor. Güncellemeyle sorun gideriliyor.

İLGİLİ HABERLER