Teknoloji

Apple’dan Apple Watch Series 4 için yeni rehber videoları

apple watch series 4

Tasarımında radikal değişiklikler olmasa da, Apple Watch Series 4 hem büyüyen ekranı hem de yeni özellikleri sayesinde en iyi akıllı saat olmayı sürdürüyor. Donanım özellikleri ve en son watchOS sürümünün de bunda önemli payı bulunuyor. Yine de, Apple Watch Series 4’ün en önemli özelliklerini nasıl kullanacağını bilmeyenler için Apple, kısa rehber videoları hazırladı. Bu videolar sayesinde akıllı saatten alınan faydayı en yükseğe çıkarmanın yolları gösteriliyor.

Apple Watch 4’te yüzey alanı fazla büyütülmedi, ancak ekranda dikkate değer büyüme kaydedildi. Daha fazla ekran alanı, saat kadranına daha fazla bilgi eklenmesine izin veriyor. Ancak sadece daha fazla komplikasyonun bulunması, onların kurulumunun da daha komplike hâle geldiği anlamına gelmiyor.

[tg_youtube width=”” height=”” video_id=”HYHR7KHlUZA”]

Apple Watch Series 4’ün en ilginç özelliklerinden bir tanesi de watchOS 5 ile birlikte gelen Walkie-Talkie. Bu özellik telefonunuzun yerini almaya yetmez, ancak hızlı şekilde ve kısa süreli iletişim kurmak isteyenler için telsiz benzeri iletişim kurmaya olanak sağlaması güzel. Her iki tarafta da Walkie-Talkie etkin olduğu takdirde karşılıklı iletişim kurabilirsiniz.

[tg_youtube width=”” height=”” video_id=”049E_CznlNU”]

Öte yandan Apple’ın Denetim Merkezi üzerinden iPhone’u Bul özelliğini kullanma, Apple Music parçalarını doğrudan Apple Watch’a yayınlama, Egzersiz ölçümlerini ve Aktivite halkalarını kontrol etme gibi farklı rehber videoları da bulunuyor. Tüm bunlara Apple’ın YouTube kanalı üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu videoların Türkçe versiyonlarının da çok yakında Apple Türkiye YouTube kanalına ekleneceğini tahmin ediyoruz.

İLGİLİ HABERLER