Teknoloji

Apple yıl sonu tatil döneminde App Store başvuruları almaya devam edecek

apple app store

Apple normalde yıl sonunda, Noel tatili döneminde App Store için uygulama başvuruları almaz, çalışanlar bu dönemde tatillerini yaparlar. Ancak şirket, geçmişteki bu davranışını bu yıl değiştiriyor.

Şirket, bu yıl tatiller dönemi boyunca da App Store uygulama başvurularını kabul etmeye devam edeceğini duyurdu. Normalde Apple, geliştiricilerin Noel civarında birkaç gün boyunca App Store Connect portalı üzerinden gönderim yapmasına izin vermez. Bu, birçok geliştiricinin yeni Apple cihazları veya hediye kartları tatil hediyesi olarak almasından önce uygulamaları veya güncellemeleri yayınlamak için acele etmeleri gerektiği anlamına gelir. Bu değişiklikle birlikte, App Store büyük ölçüde bu tatil sezonunda, normalde alışıldığı gibi çalışmaya devam edecek gibi görünüyor.

Ancak Apple, geliştiricilerin yılın en yoğun zamanlarından birinde programlarını aksatmamak için çalışmasını şimdiden öneriyor. Apple, geliştirici web sitesinden yayınlanan bir duyuruda, “Öngörülen yüksek hacim nedeniyle, zamana duyarlı gönderimleri erken göndermeyi planlayın.” dedi. “İncelemelerin tamamlanmasının 24-28 Kasım ve 23-27 Aralık arasında daha uzun sürebileceğini lütfen unutmayın.”

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER