Teknoloji

Apple yeni Apple Watch kordonu ve iPhone 11 kılıflarıyla yazı karşılıyor

Apple yeni Apple Watch kordonu ve iPhone 11 kılıflarıyla yazı karşılıyor

Apple yazın gelişini yeni Apple Watch Spor Kordon ve iPhone kılıf seçenekleriyle kutluyor. Yeni çıkan aksesuarlar geçen ay çıkmış olan iki Apple Watch Pride Edition Spor Kordon seçeneğini izlemiş oldu.

Toplamda dört yeni renkte Apple Watch Sport Kordonu çıkarıldı. Bunların renkleri Loş Mavi, Okyanus Köpüğü, Vitamin C ve Okyanus Grisi olarak sıralanıyor. Her dört renk de Apple Online Mağaza üzerinden sipariş edilebiliyor. 40mm ve 44mm seçenekleri bulunan kordonların her biri 329 TL fiyat etiketiyle satılıyor.

Apple’ın yaz mevsimine yeni Apple Watch kordon renkleriyle girmesi artık bir gelenek hâlini aldı. Şu an için Spor Kordon Yaz 2020 döneminde sunulmuş tek yeni seçenek gibi görünse de, Apple’ın bunun devamını getireceği tahmin ediliyor. Yeni bir Deri Loop seçeneğine dair dedikodular ortalıkta dolaşıyor.

Apple Watch aksesuarlarının yanı sıra Apple; iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max için yeni silikon kılıf seçeneklerini sundu. Yeni kılıflar Vitamin C, Okyanus Köpüğü ve Loş Mavi olmak üzere üç renkte sunuluyor. Her bir iPhone 11 kılıf seçeneği Apple’ın Online mağazasında 299 TL fiyat etiketiyle satılıyor.

Her ne kadar yeni Apple Watch kordonları ve iPhone kılıfları Apple online mağazasına eklenmiş olsa da, bu ürünler için gönderim henüz mevcut değil. Yani şu anda mağaza üzerinden satın alamıyorsunuz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER