Teknoloji

Apple yazılımcılar için iTunes 10.5.1 Beta 3’ü yayınladı

Apple’ın iCloud servisi kapsamında sunacağı iTunes Match servisini faaliyete geçirmesi bekleniyor. Ne var ki, son anda çıktığını tahmin ettiğimiz sorunlar nedeniyle iTunes Match’in kullanıcılarla buluşması gecikiyor. Apple final sürümü yayınlamak yerine iTunes’un yeni bir beta sürümünü yayınladı. iTunes 10.5.1 Beta 3 ile birlikte iTunes Match için birtakım önemli kararlılık ve performans iyileştirmeleri sunuluyor.

Apple geçtiğimiz günlerde yazılımcıların iCloud sunucuları üzerine test amacıyla depoladıkları müzik kütüphanelerinde temizliğe gitmişti. Servis henüz beta aşamasında olduğu için resmi lansmandan önce bir kez daha benzer bir durumun yaşanabileceği düşünülüyor. Öte yandan, geliştirici sıfatı taşımayanların ise hâla beklemeleri gerekiyor. Bu arada iTunes Match ile ilgili seçeneklerin yurtdışındaki bazı Apple TV ve iOS 5 cihazlarında görünmeye başlamış olması kullanıcıların sabrını zorluyor olmalı.

Apple iTunes Match’in ABD’de ekim ayı sonunda faaliyete geçeceğini söylemişti, ancak verilen bu tarihin çoktan geçtiği ortada. Cupertino’dan henüz yeni bir tarih bilgisi de gelmedi.

İlgili – MacRumors

İLGİLİ HABERLER