Manşetler

Apple WWDC 2016 açılış tarihini doğruladı

apple wwdc 2016

apple wwdc 2016Siri Apple’ın Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı (WWDC) etkinliğinin tarihini daha önce sızdırmıştı, şirkete de bu tarihi doğrulamak kaldı. Gerçekten de bu yılın WWDC etkinliği 13 Haziran tarihinde San Francisco’da düzenlenecek ve 17 Hazirana kadar sürecek.

Bir hafta içi boyunca devam edecek olan etkinliğin takvimi, canlı yayın planı ve daha birçok bilgi Apple’ın WWDC’ye özel sitesinde yayınlandı. Bu arada WWDC 2016 bilet fiyatı da açıklanmış oldu. 1599 dolarlık WWDC 2016 biletleri geçen yıllarda olduğu gibi yine bilet için kayıt yaptıran kişiler arasından çekilişle belirlenecek.

Bu yılın etkinliği de her zaman olduğu gibi Apple’ın açılış toplantısıyla başlayacak. Apple heyecan verici açıklamalar yapacağının, geliştiricilerin dünyanın en yenilikçi uygulamalarını üretmeye devam etmesi için yeni fırsatlar ve ilham kaynakları sağlayacağının taahhüdünü veriyor. Haftanın geri kalanı boyunca Apple’ın yeni teknolojilerine dair detayları veren gösterimler, laboratuvar çalışmaları ve Apple mühendisleriyle birebir görüşmeler yapılacak; ayrıca misafir konuşmacıların katılacağı oturumlar da bulunacak.

Geçen yıl WWDC etkinliğinde Apple Music tanıtılmış, ayrıca hem iOS hem de OS X’in şu anda en güncel durumda olan yeni sürümleri ilk kez gösterilmişti. Bu yıl Apple’ın neler göstereceğini şu an için bilmiyoruz, ancak geçen yıl gibi bu yıl da iOS ve OS X, ya da iddia edilen yeni adıyla MacOS hakkında epey bilgi duyabiliriz.

İLGİLİ HABERLER