Teknoloji

Apple WWDC 2014 etkinliği 2 Haziranda başlıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın her yıl haziran ayında düzenlediği WWDC (Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı) etkinliğinin 2014 takvimi netleşmeye başladı. Etkinlik bu yıl 2 ila 6 Haziran tarihleri arasında, yine San Francisco’daki Moscone West etkinlik merkezinde düzenlenecek.

apple-wwdc-14-030414Söz konusu etkinlikte Apple geliştiricilere iOS ve OS X’in geleceğini anlatacak, onlara en son araçları ve teknolojileri sunacak. Ayrıca düzenlenecek 100’den fazla teknik oturum ve binlerce Apple mühendisiyle tanışma fırsatı da WWDC’nin sundukları arasında yer alıyor.

Geçen yılların aksine etkinliğin biletleri piyango yöntemiyle dağıtılacak, 7 Nisan tarihine kadar kayıt için başvuran geliştiriciler arasında rastgele yapılacak seçimlerle etkinliğe bilet almaya hak kazananlar belirlenecek. WWDC web sitesi de etkinliğin ilk gününde, yani pazartesi gerçekleştirilecek olan açılış toplantısını ve Apple Tasarım Ödülleri törenini yayınlayacak. Ayrıca teknik oturumların videoları da hafta boyunca internetten yayınlanacak.

Bu yılki konferansın ana teması uygulamalar ve onların geniş çaptaki etkileri olacak gibi görünüyor. Apple genellikle iPhone’un yarattığı etki hakkında konuşurken, WWDC web sitesi altı yıl boyunca yaşanan büyük kültürel değişime vurgu yapıyor ve görünürde iOS App Store’un 2008’deki açılışını işaret ediyor.

İlgili >> Apple, WWDC 2014

İLGİLİ HABERLER