Teknoloji

Apple WWDC 2013 için tarih verdi, biletler satışa çıkıyor

Apple bu yılın geleneksel geliştirici etkinliğiyle ilgili detayları açıkladı. WWDC olarak anılan Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı 10 Haziran tarihinde kapılarını açacak ve 14 Haziran tarihine kadar devam edecek. San Francisco’da bulunan Moscone West binasında düzenlenecek olan etkinliğin biletleri 25 Nisan günü TSİ akşam 8’de satışa çıkacak. Böylelikle Apple ilk kez biletlerin satışa çıkacağı tarihi de önceden duyurmuş oldu.

apple-wwdc-2013-logo

Apple’ın iOS ve OS X ile ilgili geliştirme çalışmalarına dair son gelişmeleri ve yenilikleri paylaştığı etkinlikte önümüzdeki aylarda beklenen iOS 7 ve OS X 10.9 işletim sistemleriyle ilgili haberleri ve Apple’ın bu işletim sisteminde ne gibi yenilikler sunacağını görmeyi bekliyoruz. Bu yılın WWDC’si iOS’ten sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Scott Forstall’ın şirketten ayrılmasından ve Jonathan Ive’nin kullanıcı arayüzü tasarımından sorumlu yönetici olmasının ardından gerçekleşen ilk büyük yazılımcı etkinliği olarak dikkat çekiyor.

Geçen yıl düzenlenen WWDC etkinliğinin biletleri satışa çıktıktan sonra iki saat geçmeden tükenmişti. Bu yıl da benzer bir ilginin gösterilmesini bekliyoruz.

10 Haziran günü WWDC’nin açılış konuşmasında muhtemelen iOS 7 ve OS X 10.9 ile ilgili detaylar paylaşılacaktır. Bu da demek oluyor ki, 10 Haziran Pazartesi akşamı fazla mesai yapacağız ve gelişmeleri Teknoblog’da aktaracağız. Şimdiden takvimlerinize işleyin.

İlgili >> Apple WWDC

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER