Teknoloji

Apple Watch’un ve kayışının paketine ait fotoğraflar sızdı

apple-watch-ambalaj-080415

Apple’ın yeni akıllı saati Watch’un tüketicilerle buluşmasına az bir zaman kaldı. Bu cuma günü yurt dışında ön siparişe sunulacak olan saat 24 Nisan tarihinden itibaren de piyasada olacak. Bu önemli günlerin hemen öncesinde Apple Watch’un paketinin nasıl olacağına dair yeni fotoğraflar sızdı.

Instagram kullanıcısı Jeremy Gan’in paylaştığı fotoğraflar Apple Watch’un paketini ve bir kayışı gösteriyor. Gan hesabını gizliye çevirdiği için daha fazla detayı görmek mümkün değil, ancak o bunu yapıncaya kadar fotoğraflar web geneline çoktan dağıldı.

Fotoğrafların New York’ta Daily Mail’in ofisinde çekildiği düşünülüyor. Muhtemelen Daily Mail yayın organına test edilmesi amacıyla bir Apple Watch ve bilek kayışı çoktan gönderildi. Kaynağı ne olursa olsun, bu fotoğrafların gerçek ürüne ait olup olmadığından da tam olarak emin olamayız, ne de olsa Apple Watch’un taklitleri çoktan etrafta dolaşmaya başladı, bu da onlardan biri olabilir.

apple-watch-kayis-ambalaj-080415

Yine de, fotoğraflarda yer alanın gerçek bir Apple Watch ürününe ait olduğunu varsayarsak, karşımızda tamamen beyaz renkte bir paketin olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca ayrı bir fotoğrafta da opsiyonel olarak satılacak kayışlara ait paketi de görüyoruz, fotoğrafta kahverengi deri kayış görülüyor. Apple Watch’un kutusunun aksine kayışın paketi fazlasıyla sade ve gösterişsiz görünüyor. Halbuki kayışların ambalajının belli bir tarza sahip plastik kutularda geleceği söyleniyordu. Yine de, kesin bilgi için biraz daha beklemek gerekiyor.

Apple Watch’un Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı henüz açıklanmadı. Ancak Apple’ın Türkiye’de mağazalarının olduğunu ve iPhone 6 ile iPhone 6 Plus’ın ABD’de satışa çıktıktan sadece bir hafta sonra Türkiye’ye geldiğini göz önünde bulundurursak, Apple Watch için de fazla beklemeyeceğiz demektir.

İLGİLİ HABERLER