Teknoloji

Apple watchOS 5.1 güncellemesini şikayetler nedeniyle geri çekti

apple watch series 4 ekg

Apple watchOS 5.1 güncellemesi de iOS 12.1 ile eş zamanlı olarak yayınlanmıştı. Ancak güncellemeyi yüklemeyi deneyen bazı kullanıcıların Apple Watch’larını kullanamadıkları yönündeki şikayetlerinin ardından güncelleme geçici olarak geri çekildi.

Apple Watch ile ilgili sorunları çözmek, iPhone veya diğer cihazlardaki sorunları çözmekten daha karmaşık olabiliyor. Çünkü kullanıcıların önünde saati bilgisayara bağlayıp yazılımı yeniden yüklemek gibi bir seçenek bulunmuyor.

Cihazını yeniden işler hâle getirmek isteyenlerin önünde tek yol olarak saati servis için Apple’a götürmek duruyor. Mevcut haberler, problemin sadece kısa süre önce piyasaya çıkan Apple Watch Series 4 sahiplerini etkilediğini gösteriyor. Yeni saatlerinde böyle bir problemle karşılaşan kullanıcıların hayal kırıklığı yaşamalarını doğal karşılamak gerekiyor.

Apple watchOS 5.1 ile birlikte kullanıcılara iOS 12.1’de de sunduğu 70’ten fazla yeni emojiyi getiriyor. Grup FaceTime desteği ve tam ekran renkli saat arayüzü desteği de güncellemenin yenilikleri arasında bulunuyor. Güncellemeyi geri çekilmeden önce indirenlerin yükleme işlemini yapmamalarında fayda olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER