Manşetler

Ekstrem koşullara dayanıklı Apple Watch Ultra Türkiye’de satışa çıkıyor

apple watch ultra 3

Apple, 7 Eylül’deki etkinliğinde yenilenmiş Apple Watch SE ve Apple Watch Series 8‘in yanı sıra Apple Watch Ultra adlı yepyeni bir model tanıtmıştı. Ekstrem koşullara dayanıklı 49mm’lik titanyum kasa, hücresel bağlantı desteği gibi özelliklere sahip olan bu akıllı saat Türkiye’de satışa çıkıyor.

Apple Watch Ultra, şimdiye kadarki en büyük ve en parlak Apple Watch ekranını ortaya çıkaran 49 mm titanyum kasa ve düz safir ön kristal ile geliyor. Özelleştirilebilir Eylem düğmesi çok sayıda yararlı özelliğe anında erişim olanağı sunuyor. Apple Watch Ultra’nın normal kullanımda 36 saate kadar pil ömrüyle şimdiye kadar bir Apple Watch’ta sağlanan en iyi pil ömrüne sahip olduğu da belirtiliyor. Üstelik bir günden uzun süren deneyimler için ideal olan yeni düşük güç ayarı, pil ömrünü 60 saate kadar çıkarabiliyor. Daha büyük Apple Watch Ultra ekranı için özel olarak tasarlanan Yol Rehberi saat kadranında, yerleşik olarak yer alan pusulanın yanı sıra sekiz adede kadar komplikasyon için alan bulunuyor. Apple Watch Ultra, her macera için bileğe rahat bir şekilde tamamen oturmasını sağlayan benzersiz tasarım özelliklerine sahip olan Trail Loop, Alpine Loop ve Ocean Kordon olmak üzere üç yeni kayışla birlikte geliyor.

Apple Watch Ultra hücresel bağlantı desteğiyle birlikte geliyor. Yani sahip olduğu eSIM özelliği sayesinde iPhone’unuzdaki hattı akıllı saatte de kullanmak, telefon yanınızda değilken bile telefon görüşmeleri yapmak, mesaj göndermek veya internete erişmek mümkün oluyor. Apple Watch’ta hücresel bağlantının nasıl bir deneyim sunduğuna daha önce yayınladığımız Apple Watch Series 7 Cellular incelemesinde yer vermiştik.

Apple Watch Ultra’nın 27999 TL’lik fiyatı bulunuyor. Apple online mağazada sipariş verilebiliyor ve 2-4 gün içinde teslimatın yapılacağı belirtiliyor. Ayrıca Apple Store’larda ve yetkili satıcılarda da satışlar başlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER