Teknoloji

Apple Watch için yeni Solo Loop kayışlar tanıtıldı; toka veya klips yok

Apple Watch için yeni Solo Loop kayışlar tanıtıldı; toka veya klips yok

Apple yeni Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE ile birlikte Solo Loop ve Örgü Solo Loop olarak adlandırılan, toka veya klipsi olmayan yeni kayışlar çıkardı. Bu yeni aksesuarlar oldukça hoş görünüyor, ancak kayışın uzunluğunu ayarlayamayacağınız için satın almadan önce uygun büyüklüğü seçtiğinizden emin olmanız gerekiyor. Apple’ın 12 farklı Loop büyüklüğü sunduğunu düşünecek olursak, işiniz daha da zorlaşacak demektir.

Yine de Apple, size en uygun boyutu bulmanız için bazı çözümler sunuyor. Şirketin web sitesinde yazdırılabilir bir ölçüm şablonu var. Bu sayede hangi Loop kayışını almanız gerektiğini daha kolay şekilde belirleyebilirsiniz. Alternatif olarak, eğer bileğinizi bir mezura gibi bir araçla ölçebilirseniz, ölçümlerinizi Apple’ın online mağazasına girerek sizin için uygun olan Loop kayışı için tavsiye alabilirsiniz. Bu arada Apple perakende mağazalarında farklı Loop boyutlarını denemeye de izin verecektir. Ancak yurt dışındaki birçok mağaza Kovid-19 pandemisi nedeniyle hâlâ kapalı.

Bu arada dikkat edilmesi gereken ek bir husus var. En büyük boy üç Loop kayışı 40mm Watch ile uyumlu değil. En küçük üç boy da 44mm Watch ile kullanılamayacak. Bu da, örneğin en küçük Watch ile en büyük kayışı almak isterseniz, kendinize uygun bir Loop kayışı bulamayacağınız anlamına geliyor.

Silikon Solo Loop yedi farklı renkte, 399 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Örgü Solo Loop ise 899 TL’lik fiyatıyla, beş farklı renkle sunulacak. Bunları Apple Watch SE, Series 4, Series 5 ve Series 6 ile birlikte satın alma seçeneği de sunulacak.

The silicone Solo Loop costs $49 and comes in seven different colors, while the Braided Solo Loop costs $99 and is available in five colors. You can also buy them as an option when picking out a new Apple Watch SE, Series 4, Series 5, or Series 6.

İLGİLİ HABERLER