Teknoloji

Apple Watch Series 9 büyük değişiklikler getirmeyecek

apple watch series 9

Apple Watch Series 9 büyük ihtimalle önümüzdeki ay resmiyet kazanacak. Yeni bir sızıntıya göre, Watch Series 9 selefi Watch Series 8‘den farklı olmayacak. Daha önce çıkan haberlerde de Watch Series 9’un Watch Series 8’in getirdiklerinin üstüne pek fazla bir şey koymayacağı belirtilmişti.

Watch Series 9’un Watch Series 8’in çipi farklı bir versiyonu olacağı söylenebilir. Yeni çiple birlikte Watch Series 9’un hem performans hem de verimlilik anlamında gelişmesi bekleniyor. Birkaç ay önce çıkan bir haberde, Apple’ın yeni akıllı saatinde ilk olarak iPhone 13 serisinde kullandığı A15’in üstüne inşa edilmiş bir işlemciye yer vereceği iddia edilmişti.

Apple’ın yeni akıllı saatinde renk seçenekleri arasına pembeyi ekleyeceği söylentisi kısa süre önce gelmişti. Akıllı saatin kutusunun da mevcut modele kıyasla daha küçük olacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Apple Watch Series 9 ne zaman tanıtılacak?

Apple Watch Series 9’un 13 Eylül’de yeni iPhone’larla birlikte gözler önüne çıkması bekleniyor. Bu tarihten kısa süre sonra Apple’ın yeni akıllı saatinin ön satışının başlaması ve kısa süre içinde de saatin kullanıcılarla buluşması öngörülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER