Teknoloji

Apple Watch Series 8 için yeni tasarım sızıntısı

apple watch series 8

Apple Watch Series 8, eylül ayından önce tanıtılmayacak. Ancak akıllı saatle ilgili bilgiler şimdiden internette dolaşıyor. Daha önce çıkan haberlerde Apple Watch Series 8’in üç farklı boyut seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkabileceği belirtilmişti. Şimdi de akıllı saate ait olduğu söylenen tasarım taslağı ortaya çıktı.

Sızan görseller ve CAD dosyaları temel alınarak hazırlanan taslak, Apple Watch Series 8’de kullanıcıları tanıdık bir tasarımın beklediğini gösteriyor. Görsellerdeki tek değişiklik olarak, tek hoparlör ızgarasının yanına bir tane daha eklenmesi göze çarpıyor. Sızıntı görsellerinde farklı renkler görülmese de, yapılan paylaşımda Apple Watch Series 8’in açık yeşil bir renk seçeneğinin bulunacağı da belirtiliyor.

Yukarıdaki görsel, Apple’ın yeni nesil akıllı saati için mevcut tasarımı “geri dönüştürdüğünü” gösteriyor. Yine de, dedikodular şirketin Apple Watch Series 8’de daha gelişmiş özelliklere yer verebileceği yönünde.

Daha önce de belirttiğimiz gibi, Apple Watch Series 8 eylül ayından önce tanıtılmayacak. Bu nedenle Apple’ın mevcut bilgilerin aksine farklı bir tasarıma yönelmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER