Teknoloji

Apple Watch Series 7 açık ve çalışırken görülen fotoğraflar sızdı

apple watch series 7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple Watch Series 7 için net çıkış tarihi henüz belli olmamışken bu akıllı saatin gerçek hayattan gelen fotoğrafları internete düştü.

Henüz piyasaya çıkmamış Apple Watch’un fotoğrafları, MacRumors’ın belirttiğine göre bir Facebook grubunda paylaşıldı, ancak daha sonra kaldırıldı. Görüntüleri paylaşan kişi, bir mobil operatör için çalıştığını ve bu operatörün de test amaçlı olarak Series 7’ye sahip olduğunu kaydetti.

Apple’ın yeni Apple Watch akıllı saatini ne zaman piyasaya süreceği konusunda söylentiler dolaşıyor. Şirket, Series 7’nin sonbaharda piyasaya sürüleceği duyurusuna bağlı kalmayı sürdürürken Apple’ın birlikte bir Apple Watch çeşidi geliştirdiği iş ortağı Hermes, müşterilerine yeni saat için 8 Ekim 2021’den itibaren ön sipariş verebileceklerini söyledi.

Apple Watch Series 7 çıkış tarihi ile ilgili olarak çıkan son haber, daha önce en yeni model akıllı saatler için ön siparişlerin bu hafta, sevkiyatların da ekim ortasından itibaren sevkiyatlarla başlayabileceğini öngören Jon Prosser’ın haberiyle örtüşüyor.

İLGİLİ HABERLER