Teknoloji

Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE Türkiye satışları başladı

apple watch series 6

Apple eylül ayında duyurusunu gerçekleştirdiği yeni akıllı saatleri Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE‘nin fiyatlarını tanıtımla birlikte açıklamıştı. Ancak bu yeni saatlerin ne zaman satışa çıkacağı bilgisi netleşmemişti. Yine de, beklentiler ekim ayı içinde satışların başlayacağı yönündeydi. Apple, beklentileri boşa çıkarmadı ve web sitesi üzerinden Apple Watch Series 6 ve SE satışlarına başladı.

Apple Watch Series 6 fiyatları 3 bin 799 TL’den başlıyor. 40mm kasalı model için bu fiyat geçerliyken daha büyük boyutlu 44mm model için 4 bin 049 TL ödemek gerekiyor. Apple bu ürünler için 1-2 hafta gönderim süresi belirtiyor. Apple Watch Series 4 ve Series 5’in çeşitli özelliklerini barındıran ve daha uygun bir akıllı saat seçeneği olan Apple Watch SE’nin 40mm kasalı versiyonu ise 2 bin 699 TL’den satılıyor. 44 mm kasa içinse 2 bin 949 TL ödemek gerekiyor.

Öte yandan Apple Watch Series 3 satışları da sürüyor. Bu modelin 40 mm versiyonu 1899 TL, 42 mm versiyonu ise 2 bin 149 TL’ye satılıyor.

Apple Watch Series 6 özellikleri

Apple Watch Series 6, çok sayıda önemli donanım geliştirmesi sunuyor. Daha hızlı bir S6 System in Package (SiP) ve yeni nesil hep açık altimetrenin yanı sıra yeni kasa renkleri ve kayışlarından oluşan harika bir renk paleti ile şimdiye kadarki en renkli ürün serisinin sunulması bu donanım geliştirmeleri arasında yer alıyor. watchOS 7 Family Setup, uyku takibi, otomatik el yıkama algılaması, yeni antrenman türleri ve özel saat kadranları oluşturabilme ve paylaşabilme özellikleriyle müşterileri daha aktif olmaya, iletişim halinde kalmaya ve sağlıklarını yeni yollarla daha iyi yönetmeye teşvik ediyor.

Apple Watch SE özellikleri

Apple Watch SE, Apple Watch’un temel özelliklerini, müşterilerin seveceği modern bir tasarımla buluşturuyor ve daha uygun bir fiyata satılıyor. En büyük ve gelişmiş Retina ekran, müşterilerin kendileri için en önemli ayrıntıları ve bilgileri kolaylıkla bileklerinde görmesini sağlıyor. Apple Watch SE, Apple Watch Series 6 ile aynı ivmeölçer, jiroskop ve hep açık altimetreyi kullanıyor ve kullandığı en yeni hareket sensörleri ve mikrofon sayesinde, düşme algılama, Acil SOS, uluslararası acil durum aramaları ve Gürültü uygulaması gibi güçlü sağlık ve güvenlik özellikleri sunuyor.

İLGİLİ HABERLER