Manşetler

Apple Watch Series 6 satın almayı düşünenleri ilgilendiren indirim fırsatı

apple watch series 6 indirim

Eğer bugünlerde bir akıllı saat satın almayı düşünüyorsanız ve tercihiniz Apple Watch Series 6’dan yanaysa, GittiGidiyor’da var olan indirim fırsatı dikkatinizi çekecektir. Apple’ın 40mm ve 44mm kasalı en son model Apple Watch’ları tavsiye edilen satış fiyatına göre yüzde 5 veya 6 indirimle sunuluyor.

GittiGidiyor’da bulunan Teknosa mağazasında geçerli olan bu indirim Nike Edition modelleri kapsamıyor. Ancak Apple Watch Series 6’nın diğer tüm modellerinde, renk sınırı olmaksızın geçerli. Apple Watch Series 6’nın 44mm kasalı versiyonu 4049 TL yerine yüzde 6 indirimle 3799 TL’ye satılıyor. 40mm kasalı versiyonu ise yüzde 5 indirimle, 3799 TL yerine 3599 TL’ye satılıyor.

apple watch series 6 satın alApple Watch Series 6

GittiGidiyor’dan Satın Alın

SATIN AL

Apple Watch Series 6 özellikleri

Apple Watch Series 6, Apple’ın akıllı saatlerinde gelinen en son noktayı temsil ediyor. Akıllı saatin 40mm ve 44mm olmak üzere iki farklı versiyonu bulunuyor. Türkiye’de satılan modellerde sadece alüminyum kasa seçeneği ve sadece GPS desteği bulunuyor. watchOS 7 ile çalışan akıllı saatte birçok sağlıklı yaşam ve egzersiz özelliği mevcut. Sürekli açık ekran özelliği ise saati kullanmadığınız zamanlarda bile saati ekranda görmenize olanak sağlıyor.

Apple Watch Series 6, piyasada satışta bulunan diğer Apple akıllı saatlerinden farklı olarak EKG ve kanda oksijen düzeyi ölçümü gibi dikkat çekici özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Bunun dışında kalp hızı ölçümü, yakılan kalori miktarı ve benzeri bilgileri de sürekli takip ederek kullanıcısına sunuyor.

Apple Watch Series 6’nın kurulumu için bir iPhone’a ihtiyaç var. Bildirimleri yansıtma, iPhone’da çalan medyayı kontrol etme veya Apple TV’yi uzaktan kumanda etme gibi yararlı özellikleri var. Öte yandan dahili hafızasına parçalar atabilir ve dışarıda yürüyüş, bisiklet, koşu gibi egzersizlerde, bir AirPods veya başka Bluetooth kulaklıkların yardımıyla müzik dinleyebilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

İLGİLİ HABERLER