Manşetler

Video: Apple Watch Series 5 Kutusundan Çıkıyor

apple watch series 5 kutu içeriği

Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ile birlikte Apple Watch Series 5’i de 18 Ekim tarihinde Türkiye’de satışa sundu. 3099 TL’den başlayan fiyatlarla satılan yeni nesil Apple Watch’un gümüş renkli Nike Edition versiyonu elimize ulaştı. Bu akıllı saatin kutusunu birlikte açıyor, ilk kurulumu da birlikte yapıyoruz. Aynı zamanda iki farklı kordonu da birlikte deniyoruz.

Geçen yıldan beri Apple Watch ambalajları kasa ve kordonun ayrı ayrı kutulandığı ve bir pakette birleştirildiği kutu tasarımıyla geliyor. Apple Watch kasası, yumuşak bir bez kılıfın içinde korunmuş biçimde geliyor. Ayrıca hızlı başlangıç kılavuzu ve garanti belgesi, 5W şarj adaptörü ve manyetik şarj aygıtı da ilk kutudan çıkıyor. Diğer ince kutuda ise Nike’ın özel spor kordonu bulunuyor.

Apple Watch Series 5’in kurulumu için iOS 13 yüklü bir iPhone gerekiyor. Biz kurulumu iPhone 11 Pro Max ile gerçekleştirdik. Apple Watch’u başlattıktan sonra iPhone’u saatin yanına getirmek kurulumu başlatmak için yeterli oluyor. Eğer daha önce de bir Apple Watch sahibiyseniz, eski saatinizin yedeğiyle yeni saatinizi yapılandırabilirsiniz. Kurulum adımları arasında parola belirleme, Acil SOS tanıtımı ve benzerleri bulunuyor.

Kurulumun son adımında ise esas işlem gerçekleştiriliyor. Bu sırada Digital Crown, Yan Düğme ve Ekran gibi unsurları yakından tanımanızı sağlayan rehbere bakabilirsiniz.

Apple Watch Series 5’in tasarım açısından selefi Series 4’ten farkı yok. Sürekli açık ekran ise en büyük yenilik. Videonun sonlarında bu ekranın nasıl işlediğini görebilirsiniz. Öte yandan bir diğer yeni özellik olan pusulaya da kısaca bakıyoruz.

Çok yakında yayınlayacağımız Apple Watch Series 5 incelemesinde bu akıllı saatle ilgili daha fazla ayrıntıyı aktaracağız. Eğer sizin de kafanıza takılan sorular varsa, aşağıdaki yorum alanından bizimle paylaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER