Manşetler

Apple Watch Series 4 Türkiye çıkış tarihi belli oldu

apple watch series 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın 12 Eylül’de duyurusunu gerçekleştirdiği Apple Watch Series 4, eylül ayı bitmeden yurt dışında birçok ülkede satışa sunulmuştu. Ancak Türkiye’de satışa sunulacağı zaman konusunda ne tanıtım sırasında ne de daha sonrasında bir açıklama yapılmamıştı.

Apple Watch Series 4‘ün Türkiye fiyatları 12 Eylül’de belli olmuştu, Ancak Apple’ın web sitesinde akıllı saatin sayfasında “Yakında sizlerle” şeklinde bir mesaj paylaşılıyordu. Neyse ki, bekleyiş bitti ve Apple Watch Series 4 Türkiye çıkış tarihi belli oldu.

Apple’ın web sitesinden paylaşılan bilgiye göre dördüncü nesil Apple Watch, 19 Ekim Cuma günü Türkiye’de satışa çıkıyor.

Apple Watch Series 4’ün gümüş, altın ve uzay grisi renk seçenekleri 3499 TL‘lik fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu fiyat 40 mm. kasalı modele ait. 44 mm. kasalı model ise 3749 TL‘ye satılıyor.

Bugüne kadarki en geniş ekrana sahip olan Apple Watch Series 4‘te dokunsal tepki özelliğine sahip yeni Digital Crown bulunuyor. Aynı zamanda yeni bir elektronik kalp sensörü de yer alıyor. watchOS 5 ile yüklü gelen Apple Watch Series 4, sağlıklı yaşam ve spor özellikleriyle dikkat çekiyor.

İLGİLİ HABERLER