Teknoloji

Apple Watch Series 4 sonbaharda, daha büyük ekranla gelecek

apple watch series 3
apple watch
Apple Watch Series 3

Apple önümüzdeki sonbaharda muhtemelen yeniden tasarlanmış Apple Watch Series 4 modellerini çıkaracak. 9toMac‘in KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo’ya dayandırdığı haberine göre, güncellenmiş akıllı saat modelleri daha büyük ekranlara, genişletilmiş sağlık bilgileri izleme yeteneklerine ve daha uzun pil ömrüne sahip olabilir.

Kuo yeniden tasarlanmış saatin detayları hakkında fazla net konuşmuyor, ancak onun yüzde 15 oranında daha büyük bir ekrana ve daha modern duran bir tasarıma sahip olacağını söylüyor. Analiz şirketi; bu detaylar ve eklenmesi beklenen yeni sağlık bilgileri izleme yetenekleri, aynı zamanda daha eski modellerde yapılacak fiyat indirimleriyle birlikte Apple Watch’un yeni satış rekorları kırabileceğini tahmin ediyor.

KGI, Apple’ın 2018’de 22 ile 24 milyon arasında Apple Watch ürünü satacağını öngörüyor. Bu da geçen yıla göre yüzde 30 artışa denk geliyor. Uzun vadede ise şirket, Apple Watch satışlarının yılda 50 milyon birime ulaşacağını tahmin ediyor.

KGI, Apple dedikoduları konusunda belirli bir üne ulaşmış durumda. Son olarak Apple’ın yeni tanıttığı daha ucuz iPad‘in Apple Pencil desteğine sahip olacağı tahmininde bulunmuştu. Bu son dedikoduların doğru olup olmadığını, sonbaharda gerçekleşecek lansmana doğru çıkacak yeni dedikodularla birlikte daha iyi şekilde anlayacağız. Ayrıca, Apple Watch Series 4’ün de Apple’ın her yıl iPhone’larını tanıttığı geleneksel eylül etkinliğinde tanıtılmasını bekleyebiliriz.

İLGİLİ HABERLER