Teknoloji

Apple Watch reklamları için daha fazla ünlü oyuncu katkısı

apple watch reklamı

Apple bir dizi yeni Apple Watch reklamı yayınladı. Bu reklamlar daha önceki diziyle aynı tarzda olsa da, ünlülere bu yeni reklamlarda daha fazla ağırlık verilmiş. Bu yeni reklamlarda Nick Jonas, Alice Cooper, Jon Batiste gibi yeni ünlülere yer verilirken Chloë Sevigny bir kez daha boy gösteriyor.

Her biri 15 saniyelik uzunluklarda olan bu reklamlar tek bir uygulama veya özelliğe odaklanıyor. Örneğin, Rain olarak adlandırılan ve bir Watch sahibi olmak için en önemli sebeplerden biri olarak gösterilen uygulama Dark Sky adlı bir uygulamayı öne çıkarıyor.

Apple son zamanlarda farklı reklam tarzları deniyor, bunlar bu son Apple Watch tarzına sahip reklamlardan müzisyenlerin kaçık hâllerine ve bilinmeyen aktörlerin başrolünde olduğu çeşitli hayat hikayelerine kadar uzanıyor. Apple son birkaç yıldır reklamlarında ünlülere daha fazla yer veriyor, bu nedenle son reklamlarda da ünlülerin epey kullanılması çok şaşırtmıyor. Ayrıca Apple ünlülüleri kullanmanın Apple Watch gibi, iPhone gibi herkese anlatması kolay olmayan, ayrıca içinde moda unsuru da taşıyan bir ürün için daha isabetli olacağını düşünüyor olmalı.

Apple Watch reklamları

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER