Teknoloji

Apple Watch Pro tasarımı için bir ipucu daha

apple watch pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın 7 Eylül etkinliğinde tanıtılacak yeni ürünlerden birisinin de Apple Watch Pro adıyla anılan akıllı saat olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şirketin profesyonel sporcuları ve macera severlere ulaşmayı hedeflediği yeni akıllı saatinin standart modele kıyasla daha dayanıklı olması bekleniyor. Tanıtıma sayılı saatler kala, akıllı saatle ilgili sızıntılara da yenileri ekleniyor.

Apple Watch Pro’nun standart modelden daha fazla tuşa sahip olacağını gösteren kılıf fotoğrafları bir süre önce ortaya çıkmıştı. Bunlara şimdi de saate ait olduğu belirtilen CAD tabanlı taslaklar eklendi.

Söz konusu görsellerde de Pro versiyonun standart Apple Watch’a kıyasla daha fazla tuşa sahip olacağı fark ediliyor. Apple’ın bu modelde 47 ve 49 mm olmak üzere iki kasa boyutu seçeneği sunacağı ve ekran büyüklüğünün de 2 inçe yakın olacağı belirtiliyor.

Apple’ın yeni akıllı saatiyle Garmin gibi markaların profesyonel sporculara ve macera severlere yönelik ürünleriyle rekabete gireceği anlaşılıyor. Ekranın büyümesi ve dayanıklılığın artmasına ek olarak, yeni akıllı saatin daha büyük bir pile sahip olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Apple’ın saat için özel bir düşük güç modu seçeneği sunacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Apple Watch Pro ve Apple’ın diğer akıllı saatleriyle ilgili tüm detayları öğrenmek için çok az daha sabretmek gerekiyor. Aynı etkinlikte yeni Apple Watch’ların yanı sıra iPhone 14 serisi de gözler önüne çıkacak. AirPods Pro 2’nin de etkinlikte duyurulacak ürünlerden biri olacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER