Teknoloji

Apple Watch Nike+ Series 4 yurt dışında satışa çıktı

apple watch nike plus series 4

Apple yeni Apple Watch Nike+ Series 4 modelini yurt dışında, ön siparişte bulunmuş tüketicilere ulaştırmaya başladı. MacRumors‘ın haberine göre, bir Apple Store’dan bu akıllı saati satın almak isteyenlerin hâlâ beklemesi gerekebilir. Çünkü yeterli miktarda stok bulunmuyor.

Yeni Apple Watch’un bu yeni versiyonunda orijinal Series 4 modeline göre birtakım değişiklikler bulunuyor. Nike’a özel bazı saat kadranları ve spor kordonlar bulunuyor. Tamamen siyah, üstünde siyah detaylar bulunan beyaz ve neon sarılı detaylara sahip siyah renkli kordonlar sunuluyor.

Öte yandan siyah renkli naylon kumaş veya yansıtmalı ipliklere sahip gri naylon kumaş kordonlar da sunuluyor. Ayrıca Apple Watch Nike+ Series 4‘te Nike Run Club ve Nike Training Club uygulamaları yüklü olarak geliyor. Bunlarla 180’in üstünde egzersiz sunuluyor.

Apple Watch Nike+ Series 4’ün de 40mm ve 44mm‘lik boyut seçenekleri bulunuyor. Siyah veya neon sarısı renklilerin dışındaki kordonlarla paket olarak satın alınabiliyor. Sözünü ettiğimiz renklere sahip olanlar ayrı satın alınıyor.

Yeni Apple Watch Nike+ modelinin ABD fiyatı 399 dolar ve 499 dolar olarak belirlendi. Her bir kordon da 49 dolara satın alınabiliyor. Yeni Watch versiyonu ABD, Avustralya, Kanada, Birleşik Krallık, Asya ve Avrupa’nın birçok ülkesinde satışa sunulmaya başlandı.

Apple Watch Series 4 henüz Türkiye’de resmi olarak satışa sunulmadı. Resmi piyasaya çıkış tarihi de henüz açıklanmadı.

İLGİLİ HABERLER